A Solus Art Academy-vel

KÉPZÉS, TRÉNING

1. modul

— Színészmesterség

Sztanyiszlavszkij módszertanát alapul véve a realista és naturalista színjátszás alapjait adjuk át tanunlóinknak.

2. modul

— Beszédtechnika

Hallgatóink Montágh Imre módszertana szerint tanulják meg a helyes és tiszta magyar beszéd technikáját, majd a művészi beszéd alapjait.

3. modul

— Mozgás | Művészet

Közönség elé kiállni önmagában is fiziológiai megterhelést jelent, még a legrutinosabbaknak is. Az állóképesség- és mozgásfejlesztés a tanulás elengedhetetlen része.

4. modul

— Kamera | Fotó | Mozgókép

Manapság elengedhetetlen, hogy egy előadóművész komfortosan és rutinosan mozogjon fotózáson vagy felvételen. Időszakosan fotózásokat és kamerás órákat tartunk tanulóinknak.

Komplex színházművészeti képzés

Tanulj nálunk, szerezz színpadi rutint, csatlakozz a csapatunkhoz!

Színészpalántáinkak 16 éves kortól komplex művészeti képzést kínálunk, ahol megtanulhatják a színészmesterség alapjait, a tiszta színpadi beszéd technikáját, a színészi munka szépségeit és kihívásait.

Valós perspektívát kínálunk - lehetőséget biztosítunk valós színpadi gyakorlatra, valós színházi közegben való tanulásra, szereplésre, és idővel a társulatunkhoz való csatlakozásra is.

alapszint: heti 6 óra; 30.000 ft/hó (vasárnaponként 10-16 óra)
emelt szint: heti 9 óra; 40.000 ft/hó (szerdánként 17-20 óra és vasárnaponként 10-16 óra)

A modulok fejlesztési, szintrehozó céllal kurzus jelleggel külön-külön is látogathatók 15.000 ft/hó/modul díj ellenében.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: HELLO@ZENITTEATRUM.HU

További képzések, tréningek, kurzusok, workshopok

A Solus Art Academy-vel

workshop

— Dühöngő (Budapest)

Hogyan lehetsz úrrá a mindennapi görcsökön, hogyan oldhatod fel azokat a lelki gátakat, amelyek olykor megkeserítik a mindennapjaidat? -Drámapedagógiai módszerekre épített workshop.

workshop

— Ez a beszéd! (Budapest)

Montágh-módszertanra épített beszéd alapú kommunikációs workshop, haladóknak.

kurzus

— Beszédalapú kommunikáció

A kurzus egyik célja az egyéni hangvétel és beszédstílus kialakítása, a személyiségnek megfelelő beszédkultúra fejlesztése, az indulatoktól mentes, higgadt és tárgyilagos, ugyanakkor emberközeli gondolatok szóbeli (verbális) közvetítéséhez.

kurzus

— Beszédalapú előadóművészet

A beszéd alapú kommunikációs kurzusra épülő, azt tovább mélyítő, a művészi beszédet és előadókészséget fókuszba helyező kurzus. 

kurzus

— Önismereti drámakurzus

Drámapedagógiai módszerekre épített kurzus. A külső és belső problémák kezelése, megoldása egyre jobban maga alá temeti az individuumot. Ilyenkor, szükséges önmagunk szellemi és érzelmi tartalékait felfedezni. A résztvevők kibontják, a gyakorlatokon keresztül pedig mélyebben megismerik az individuális adottságaikat, azok végtelen lehetőségeit.

workshop

— Önként-vállalkozó

Vállalkozásindítás a gyakorlatban, lépésről-lépésre, segédanyagokkal, hogy magadtól is menjen!

Scroll to Top