Tanulj a szerepeiden keresztül!

TANULÁS, KÉPZÉS

1. lépés

— Jelentkezés, bemutatkozás

Küldd el a jelentkezésed, felvesszük veled a kapcsolatot és behívunk az első, bemutatkozó alkalomra. Itt egy szabadon választott verset vagy prózát kell majd előadnod és részt veszel az aznapi társulati munkában.

2. lépés

— Tanulás, színpadi rutinszerzés

Ha az első alkalom után úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, akkor a következő alkalommal elkezdjük a közös munkát. Valamelyik készülő vagy tervezett előadásban, projektünkben, produkciónkban fogsz szerepet kapni, ezzel fogsz tanulni és rutinra szert tenni. Képzési díj nincs, minössze havi 15.000 ft-os tagdíj hozzájárulást kérünk, amit a működésünkre fordítunk.

3. lépés

— Tartós társulati munka, együttműködés

Ha túl vagy az első tűzkeresztségen, tahát megvolt velünk az első közönség előtti színpadi szereplésed, akkor is dönthetsz úgy, hogy folytatod velünk a munkát, állandó társulati tagként. Ha erre kerül a sor, átbeszéljük ennek kereteit.

TAPASZTALATI TANULÁSI ÉLMÉNY - SZAKÍTÁS A KONVENCIÓKKAL

Társulatunkban 16 éves kortól olyan tanulási lehetőséget kínálunk, ahol a tanulók a társulattal együtt dolgozva, szerepformáláson, valós színpadi szereplésen keresztül tanulhatják a színészmesterséget, a tiszta színpadi beszéd technikáját, a színészi munka szépségeit és kihívásait.

A tanulás során a társulat rutinosabb tagjai, valamint a rendezők lesznek a mentoraid.

Korhatár nincs!

IDŐPONT: VASÁRNAPONKÉNT 10-16 ÓRA KÖZÖTT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: HELLO@ZENITTEATRUM.HU

18 éven aluliak számára szülői nyilatkozat szükséges!

Mire lesz szükséged?

  • elhivatottságra, elszántságra – szeresd, amit csinálsz és csináld végig, amit elkezdtél!
  • alázatra – a tudással nem születtél és nem aranytálcán kínálják, neked kell megszerezned! Ezért vagy itt.
  • fegyelmezettségre – más idejét és erőfeszítéseit tartsd tiszteletben! Ne bombázd a csapatot késéssel, telefonnyomkodással!
  • megbízhatóságra – csak akkor vállald be a tanulást, ha valóban részt tudsz venni a meghirdetett időpontban! Ha mindig közbejön valami, akkor át kell gondolnod a prioritásokat.
  • nyitottságra – tanulni csak nyitott elmével és lélekkel lehet. Bárki mondhat, mutathat olyat, amit eddig nem tudtál, ami inspirál, új gondolatokat ébreszt. Kár lenne ezekről lemaradni.

Mit kapsz tőlünk?

Ugyanazt, amit tőled elvárunk.

Ezen kívül egy olyan közeget, ahol felszabadulhatsz és felszínre hozhatod, kiadhatod azokat az alkotóenergiákat, amiket a mindennapokban kénytelen vagy elfedni, elrejteni. 

Olyan közösség vagyunk, ahol a színházi tevékenység mellett szabad alkotómunkát is végzünk. A tagok szabad, önálló projektkezdeményezéseihez a többi tag nyújt szakmai segítséget,  közreműködést, vagy akár kapcsolatokat, az egyesületünk pedig jogi háttérként igyekszik a megvalósítás feltételeit megteremteni, lebonyolítói minőségben közreműködni. Legyen szó akár színházi, akár filmes, zenés, táncos, vagy összművészeti elképzelésről, igyekszünk a megvalósításhoz platformot nyújtani.

Scroll to Top