Nélküled nem sikerülne!

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGTÁSOD!

A ZENIT TEÁTRUM CSAPATA

még nem vagy a támogatónk?

Sosem késő! Ismerd meg küldetésünk, csapatunk, látogass meg minket, győződj meg róla, hogy támogatásod jó helyre kerül!

Bankkártyás befizetéssel vagy banki átutalással bármilyen összegű egyszeri támogatást hivatalosan és ellenőrizhető módon tudsz eljuttatni hozzánk. Az összegek felhasznlásáról természetesen az éves beszámolónkban tájékozódhatsz. 

Amennyiben jogi személyként adományoznál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a további egyeztetésekkel kapcsolatban! 

ADÓSZÁM: 19337481-1-13

KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁM: HU19337481

BANKSZÁMLASZÁM: 50420386-10005147 (MBH BANK)

pártoló tagság

Amennyiben folyamatos jelleggel támogatnád munkánkat, lehetőséged van pártoló tagként csatlakozni! A tagság az éves tagdíj befizetésével jön létre. A tagság megújítása évente történik, önkéntesen. A pártoló tagság egy színházi évadra vonatkozik (szeptember-augusztus), így minden év augusztusában esedékes a megújítás, amiről értesítést küldünk minden kedves pártolónknak.

A PÁRTOLÓ TAGSÁG ÉVES DÍJAI 2024-BEN

Zenit Teátrum
15.000 FT / ÉVAD

— PÁRTOLÓ

Pártolóink a támogatott évadban kapnak 1 db tiszteletjegyet egy választott előadásra  (emailben igényelhető).

Zenit Teátrum
30.000 FT / ÉVAD

— PATRÓNUS

Patrónus támogatóink a támogatott évadban egy kísérővel részt vehetnek egy nyílt próbánkon, és kapnak 2 db tiszteletjegyet egy választott előadásra  (emailben igényelhető)

Zenit Teátrum
50.000 FT / ÉVAD

— MECÉNÁS

Mecénásaink a támogatott évadban egy kísérővel részt vehetnek egy nyílt próbánkon, és kapnak 2-2 db tiszteletjegyet 2 választott előadásra (emailben igényelhető)

Zenit Teátrum társulati tag
10.000 FT / HÓ

— TÁRSULATI TÁMOGATÓ TAG

Együtt könnyebb! A társulatot elsősorban a tagok, mi maguk tartjuk fenn, hozzájárulásainkkal. Társulati tagként ha teheted, kérjük járulj hozzá a működésünk fenntartásához! Az összegeket a működési költségeink fedezésére (könyvelési-, adminisztrációs költségek), próbaterem bérlésre, előadóhely bérlésére, szerzői jogok megvásárálsára, szövegkönyvekre, díszletre, jelmezekre, kellékekre és sok más, a színházcsináláshoz és közösségépítshez szükséges eszközökre használjuk fel. Minél többen vagyunk, annál nagyobbat tudunk előrelépni!

Zenit Teátrum társulati tag
20.000 FT / HÓ

— TÁRSULATI TÁMOGATÓ SZUPERTAG

Együtt könnyebb! A társulatot  elsősorban a tagok, mi maguk tartjuk fenn, hozzájárulásainkkal. Társulati tagként ha teheted, kérjük járulj hozzá a működésünk fenntartásához! Az összegeket a működési költségeink fedezésére (könyvelési-, adminisztrációs költségek), próbaterem bérlésre, előadóhely bérlésére, szerzői jogok megvásárálsára, szövegkönyvekre, díszletre, jelmezekre, kellékekre és sok más, a színházcsináláshoz és közösségépítshez szükséges eszközökre használjuk fel. Minél többen vagyunk, annál nagyobbat tudunk előrelépni!

a zenit teátrum küldetése

Egyedülálló közösség - egyedülálló produkciók.

Közösségünk tagjai egytől-egyig a színház iránt végtelenül elkötelezett művész, alkotó. Nagyon vigyázunk arra, hogy ez a közös munka ne váljon kényszeredetté, elfásulttá, és mindig szeretettel és szenvedéllyel tudjunk dolgozni, mind az alkotófolyamatokban, mind a próbákon és előadásokon. Így tudunk közönségünknek hiteles és értékkel bíró előadásokat és produkciókat a színpadra varázsolni. Nagyon különbözőek vagyunk, különféle történetekkel, de egy valami közös bennünk: a színház szeretete. 

Az utóbbi évek és a jelen eseményei nem érintették kedvezően a kulturális- és művészeti életet, azok színtereit. A felgyülemlett gondok, mindennapi problémák maguk alá temetnek bennünket, és éppen arról kényszerülünk lemondani, ami a lelkünket táplálja – az álmokról, az emberi kapcsolatokról, a közös élményekről és a mindennapi apró varázslatokról. Ezeket próbáljuk felidézni, visszacsempészni nézőink mindennapjaiba produkcióink közvetítésével.

Igyekszünk továbbá lehetőséget teremteni és felkarolni azokat a tehetségeket, akik valamilyen okból a színházi szakmák perifériájára szorultak, és nem lelnek teret tehetségük, alkotóerejük kibontakoztatására.

Scroll to Top